Traiteur
Afhaalmenu op 24, 25 en 31 december 2024 en 1 januari 2025
We zijn bijna alweer zover, wij kijken alvast weer met veel enthousiasme uit naar de gezellige eindejaars periode en willen u ook dit jaar weer heel graag verwennen met onze lekkere afhaalgerechten.
Onze gerechten zijn eenvoudig op te warmen in de oven, geen ingewikkelde bereidingen of bakwijzen, u hoeft enkel te genieten!.
Alle gerechten worden in vuurvaste schotels meegegeven, met de richtlijnen om de gerechten op te warmen en te dresseren op het bord.
Geniet van onze fijne gerechten bij u thuis!
We bieden een meerkeuzemenu aan met 1 of 2 voorgerechten, we vragen een minimum van 2 personen per voor -en hoofdgerecht en ons advies luidt echter om zo veel mogelijk dezelfde gerechten te kiezen voor uw gemak van opwarmen en dresseren.
MEERKEUZEMENU EINDEJAARSFEESTEN 2024-2025
2 hapjes
* Geconfijte eendebil - mandarijn
* soepje van erwt - buikspek - spinazie
KEUZE UIT 3 EERSTE VOORGERECHTEN
* SINT-JACOBSNOOTJES gemarineerd - knolselder - basilicum vinaigrette - zwarte olijf - briochebrood
* BISQUE VAN KREEFT - waterkers
* FOIE-GRAS koude bereiding - notenbrood met honing - geconfijte peer
KEUZE UIT 3 TWEEDE VOORGERECHTEN
* GRIETBOT - gele en groene mergpompoen - groene curry saus
* 1/2 KREEFT - à l' armoricaine - quinoa - geraspte bloemkool (suppl. 15€)
* SINT-JACOBSNOOTJES gegrild - prei - garnaal - witte Parijse sjalot
KEUZE UIT 3 HOOFDGERECHTEN
* HOLSTEIN RUND - zoete aardappel - mini peer - schorseneer in porto - truffelgratin of aardappelpuree (keuze doorgeven)
* HERTENKALFFILET - zoete aardappel - mini peer - schorseneer in porto - truffelgratin of aardappelpuree (keuze doorgeven)
* PLADIJS - venkel - Dugleré saus - pijpajuin BBQ - puree van aardappel - Royal Belgian Caviar (potje 10 gr, 25€)
KEUZE UIT 3 NAGERECHTEN
* APPEL - kaneel - amandel - blanc manger met vanille
* RIJSTPAP - Baileys - mokka
* KAAS - 4 kazen - honing van eigen bijtjes - vruchten & noten - notenbrood (suppl.10€)
AANGEBODEN VAN HET HUIS voor bij de koffie
Een verse Boules de Berlin
*******************************************************************************************************************************************
Menu met 1 VOORGERECHT 77€ (Vg te kiezen uit de 3 eerste voorgerechten)
Menu met 2 VOORGERECHTEN 88€ (Vg1 te kiezen uit de eerste voorgerechten, vg2 te kiezen uit de tweede voorgerechten)
Bij vraag voor een eventuele aanpassing van de gerechten of het menu kan een supplement aangerekend worden.
*******************************************************************************************************************************************
VEGETARISCHE MENU 88€
Hapjes:
*m' Hansa couscous - granaatappel - zeewier - tempeh
*Soepje van erwt - munt - limoen
VG1: TOFU LOLLIES - 3 toppings: gegrild - witte kool - yuzu
VG2: gelakte KNOLSELDER - bouillon van verbena - pijpajuin - shi-také
HG: POMPOEN & BATAAT - Dashi - oesterzwam BBQ
DESSERT: Graag uw keuze maken uit de 3 mogelijkheden hierboven beschreven
******************************************************************************************************************************************
Apart verkrijgbaar:
Royal Belgian Caviar 10gr 25€
Oesters 'Fines de Claires Oleronnaise' € / 12 stuks
Oesters ' Zeeuwse platte "000" ' € / 12 stuks
Oesters 'Holle Normandische St-Vaast N°4' € /12 stuks
(De oesters worden geopend meegegeven)
******************************************************************************************************************************************
Voorwaarden:
We aanvaarden geen cadeaubonnen of andere kortingsbonnen voor afhaal.
Wij houden zeker rekening met allergieën of voedselintoleranties indien deze bij het doorgeven van uw bestelling gemeld worden.
Bij het doorgeven van uw bestelling krijgt u een bestelnummer en afhaaluur:
Afhalingen op 24 en 31 to december tussen 14 en 16 uur.
Afhalingen op 25 december en 1 januari 2023 tussen 11 en 12 uur.
Betaling graag cash of met Maestro Bancontact.
Catering
Catering Marcus komt u ook op verplaatsing culinair verwennen. We bieden u allerlei mogelijkheden om van uw feest vanaf 40 personen, uw communiefeest, trouwfeest, babyborrel, bedrijfsevent ... tot 250 personen een gastronomisch feest te maken!
Contacteer ons voor meer informatie op info@restaurantmarcus.be
0473/650.773