Menu
Innovatiemenu
In dit menu laat de chef u kennismaken met zijn persoonlijke visie op een inventieve, lichte en elegante hedendaagse gastronomie
ZEEBAARS gemarineerd - granaatappel - m'Hansa couscous - citroengras - jonge bladspinazie
****
HEILBOT - mergpompoen - kruidenslaatje - jus van peterselie en waterkers (suppl. Royal Belgian Caviar 'Osietra' 22€ p.p.)
****
ZEEKAT - Chorizo - aubergine - gebrande sesam - zwarte olijf
****
*LANGOUSTINE - jus crustacés - limoen - pijpajuin
****
HAZENRUG - knolselder - wilde boschampignons - veenbes
suggestie hoofdgerecht: 'Itoham WAGYU Beef' level 4 (suppl. 45€ p.p.)
****
CITROEN - vanille - merengue
CHOCOLADE - caramel - noten
€ 134 voor 7-gangenmenu (55€ bijpassende wijnen)
€ 122 voor 6-gangenmenu (45€ bijpassende wijnen) Het gerecht met * valt weg.
Door ons aanbevolen supplementen
Caviaar 22€ (bij de heilbot)
Assortiment van 5 mooie, rijpe kazen 16€ (na het hoofdgerecht geserveerd)
Herfstmenu
Deze mooie all-in menu wordt dagelijks samengesteld door de chef volgens aanbod van het seizoen. U kunt deze menu komen degusteren van dinsdagmiddag t.e.m. vrijdagavond.
Deze all-in menu aan 119€ omvat een aperitief met hapjes, 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert, 2 glazen witte wijn, 1 glas rood, water en mokka.
De all-in menu's zijn NIET cumuleerbaar met BONGO
Quick Quality Lunch
Voor zakenlui, bedrijven, ondernemingen of voor de haastigen onder ons serveren wij tijdens de week een QQL.
Bent u gehaast, dan is deze Quick Quality Lunch ideaal. We zorgen ervoor dat u snel, effectief en kwalitatief van uw lunch kunt genieten.
Deze all-in lunch elke middag van dinsdag tot vrijdag, omvat een aperitief met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, glas witte en rode wijn, water, mokka of thee.
Aan €83 p.p.
De menu wordt elke dag samengesteld volgens verse marktaanvoer en brengt een variatie van de mooiste en beste producten die er te krijgen zijn tijdens het seizoen.